Nina

 

Olen syntynyt Satakunnassa, Porissa. Juna toi 30v sitten töihin pääkaupunkiseudulle. Kunniotan vanhempieni ja isovanhempieni antamaa kasvatusta, arvopohjaa ja perinteitä. Avarakatseinen maailmanmatkaaja. Sinivalkoinen suomalainen.

Äiti: Aina puolustanut heikompia. Kova tekemään töitä. Jo pienestä pitäen.                 Mr. Jazz:  Nina Huru on rehellinen asiaosaaja, jonka eettisiin periaatteisiin voi luottaa. Hän keskittyy selvittämään ongelmien taustat ja ratkaisemaan asiat ilman puolueintrigointeja. Ihmisten hyväksi.                                                    Ylilääkäri: Tiedän, että olet asiaasi uskova, luotettava ja aikaansaava ihminen sekä terveydenhuoltoalan asioita kokonaisvaltaisesti ajatteleva ammattihenkilö.                 Luottamusmies kollega:  Nina on ahkera, asioista selvää ottava, toimiva yksilö.Hoitaa työnsä ja tehtävänsä suurella palolla.Kommunikointikyky mahtava.                      Projektisihteeri: Nina Huru on fiksu, älykäs, keskustelutaitoinen ja rohkea.Nina ei ole oman edun tavoittelija,vaan aikuinen ihminen, jolla arvot ja asenne ovat kohdallaan.       Pomo:  Osaa ja uskaltaa.

 

Esittely                                                                                                                   Edunvalvontakokemusta luottamusmiestehtävässä.                              Työelämässä vuorotyössä sairaanhoitajana.                                                    MOTTO: Teen parhaani, kaveria ei jätetä.   

Olen sitoutunut annettuihin vastuisiin. Minulla on kokemusta eri työtehtävistä (ft, esh ja SH- opettaja), järjestötoiminnasta ja kunnallisesta päätöksenteosta (perehdyin SOTE-asioihin). Kansainvälistä kokemusta sain rauhanturvaajana humanitäärisessä työssä sekä Pohjoismaissa työskennellessäni.

Päätökseni perustuvat tosiasioihin.                                                        

Luottamustehtävät ja koulutustausta

Oppiarvo Sairaanhoidonopettaja                                                                                    Tutkinnot Ylioppilas, fysioterapeutti, erikoissairaanhoitaja

Tehy aktiivina laaja kokemus (Tehy Tutor, ammattiosaston hallitus, yhdysjäsen, liittokokousedustaja). Päivitetyt luottamusmiesopinnot.

Kaupunginvaltuutettuna ja lautakunnissa  2008 – 2017                    Pelastuslautakunta                                                                                                                         Helsingin kaupunginorkesterin johtokunta                                                                  Uudenmaanliiton maakuntavaltuusto                                                                                      Helsinki-Vantaa selvityksen seurantajaosto                                                          Kaupunginhallituksen ja konsernijaoston varajäsen                                                                  Sosiaali- ja terveysjaosto

Hyks:n tukielinkirurgian johtoryhmä, työhyvinvointi- ja kriisityöryhmä.                       Rauhanturvaaja-aikani avarsi näkemyksiä humanitääriseen työhön.                                           Arvostan YK:n antamaa rauhanturvaajamitalia.

Sairaanhoitajana teen tällä hetkelläkin arkityötäni ihmisten parissa.

 Sosiaali- ja terveyspoliittiset kysymykset ovat työkokemukseni vuoksi lähellä sydäntäni.

Linkki pitämiini puheisiin on inaktivoitu valtuustokauden päättymisen jälkeen.     Taltioinnit Helsingin kaupunginvaltuuston kokouksista / päätöksenteko Nina Huru

Tarmokkaasti toimin vapaaehtoisena eri tapahtumissa (Kuva EM kisat 2012).

cropped-Nina-188_EM_20125.jpg